Een onvoorziene weergave van laser ontharing

Hieronder vind jouw ervaringen betreffende ons permanente ontharing, geschreven door bezoekers over de website. Al die ervaringen zijn via ons gecontroleerd op betrouwbaarheid. Zie je een onjuiste beoordeling of wat hetgeen niet door de beugel kan, laat het het begrijpen! Heb je zelf expertise betreffende deze behandeling? Deel jouw ervaringen! Pijnloos en permanent ontharen is onzin Via Marloes op 27-08-de zomer (12:11) Ik ben plusminus anderhalf jaar geleden gestart betreffende het permanent ontharen over mijn oksels. Op een 1e afspraak ons soort intakegesprek gehad waarbij mij stellig verteld werd het (omdat ik een lichte huidskleur en donker haar heb), ik met ongeveer 8 afspraken verlost zou zijn betreffende mijn okselhaar en nooit meer hoefde te scheren. Dit sprak mij met. Nimmer meer scheren voor plusminus € 500,- vond ik een deal en was je bereid dat ervoor uit te melden. Tevens gedurende de intake een allereerste keer geflitst en een pijn viel reuze mee (een soort elastiekje dat tegen jouw oksels werd geschoten). Jammer genoeg bleek het mooier gezegd dan voltooid. De allereerste zoveel afspraken leek het okselhaar redelijk echt weg te kunnen en was je alsnog tevreden, doch na een afgesproken 8 keertje was plusminus 30% met het haar straat en merkte je het dit gewoon teruggroeide.

Allicht luisteren we aandachtig naar uw wensen en verwachtingen aangaande het uitkomst. Wij vertellen u dan ook hoeveel laserbehandelingen nodig zijn teneinde het te verwachten uitkomst te bereiken.

De keuze voor bovengenoemde ontharingslasers kan zijn afhankelijk betreffende uw teint, huidtype, mate aangaande overbeharing en betreffende welk lichaamsdeel er behandeld moet worden. De behandeling met een Soprano Duide Laser mag aangaande enkele seconden op een bovenlip tot 8 minuten duren vanwege uw gehele rug.

Cliënten geven met dat ze graag behandeld wensen worden door ons arts welke veelal een bepaalde handeling uitvoert. Voor dit onderwerp maken wij inzichtelijk hoe wij een expertise de artsen en hun teams borgen.

Veel huidbehandelingen geraken vergoed door de zorgverzekeraar. Bezoek de polisvoorwaarden voor een hoogte betreffende de vergoeding huidtherapie.

De Lightsheer diodelaser zendt uit op ons zuivere golflengte aangaande 805 nm en kan ook via zijn goede vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. 

Een dagen na een behandeling mogen tevens dikke haren uit de huid komen. De haarzakjes zijn gedurende lees meer de verzorging kapotgemaakt via de laser. De restjes van de hoofdharen kunnen na de behandeling door een huid tot behalve komen.

Teneinde inzichtelijk te vervaardigen op welke manier goed wij daar in slagen, voeren wij onder andere bij alle cliënten ons tevredenheidsonderzoek uit, registreren wij eventuele klachten en bestuderen wij reacties welke binnen komen op zorgkaart Holland.

De duur van ons treatment kan zijn afhankelijk over de grootte van het te behandelen gebied. Het kan variëren van 15 minuten tot vier uur (voor hele grote oppervlakten).

 Het goedkoop betreffende IPL is het door de voordeligere aankoop betreffende het toestel, regelmatig tevens de behandel prijzen lager zijn.

Daarnaast mag de huid na ons laserbehandeling af en toe gevoelig bestaan. Het is dan ook raadzaam teneinde een 1e 2 weken na een behandeling de huid te laten fiksen en die niet te heel wat te belasten.

Om inzichtelijk te vervaardigen op welke manier echt we daar in slagen, voeren we onder andere voor al die cliënten ons tevredenheidsonderzoek uit, registreren wij eventuele klachten en bestuderen we reacties welke binnen aankomen op zorgkaart Holland.

Neem snel aanraking op en maak een afspraakje een totaal vrijblijvend consult met onze huidtherapeuten. Ze moeten de huid grondig onderzoeken en u dan ook raadgeving geven aan de beste behandelingsmethode.

In uitzonderlijke gevallen komen blaasjes ofwel korstjes op een behandelde locatie. Die verdwijnen weer na enkele dagen. Regelrecht na een verzorging kan u alle dagelijkse activiteiten alweer hervatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *